Mega Tech GiveAway by Mizzsninie, cikmun and drfara

Assalamualaikum,

Ohhohoi ! Hey gaiss. This night, I nak join GA plak seperti yg korang nampak kat tajuk tu. Like usual, wa akan join GA atau contest kalau syarat dia simple mimple je. Macam sebelum ni yg wa dah bagitao kan? Maka, di sebabkan syarat- syaratnya tidak menyusahkan wa, wa pon dengan senang hatinya join contest ni !

First of alls, this is the banner for le' contest :-
Nak join? Klik sini :-)
Then, the rules for le' contest :-
1- Follow blog MizzsNinie, CikMun & DrFara
2- Like fanpage MizzsNinie & DrFara
3- Buat satu entri yg bertajuk "Mega Tech GiveAway by MizzsNinie, CikMun and DrFara"
4- Tempekkan banner dan linkkan di entri GA tersebut.
5- Tag minimum 5 org blogger dan makesure they alls tahu.
6- Coment di kotak komen diaorang. Kalo bagi kat Cbox, tidak akan di layan !
7- Sebagai tambahan, korang boleh promot GA tu dgn tempek di sidebar

Senangkan? Tak menyusahkan pon. Thanks sebab buat syarat- syarat yg mudah bagi saya. Ilapchuu *opsss* K lari topik -,-' Now, the prizesss for le' contest :-
1- Sebuah Mp3 player
2- Sebuah phone Samsung
3- Sebuah Camera Lomo
4- Button badge K- pop
5- Inner neck *Apa ni?*
6- 30 bloglist selama sebulan
7- 10 banner

Okay foine. Bila baca senarai hadiah dia.. Very The Wow kan ! Tapi tak perlu pon kena like banyak- banyak teww. Sebab selalunya, kalau hadiah Very The Wow macam ni.. mesti kena like itu lah, ini lah, follow itu lah, follow ini lah -,-' K sempat perli. *Mohon maaf kpd yg terasa* So, agak rugi kalau korang tak join.

Cara pemilihan pemenang adalah dengan "100% berdasarkan Top Referral". Oppppp ! Before apa- apa, can I know Top Referral tu apa? Wa tahu wa kuno. Kesah pulak kan? Oh btw, GA tersebut bermula pada 01/06/2012- 31/07/2012. Lama kan? Okay lettew.

And lastly, nak tag kat :-
Kbye ! Assalamualaikum.
Heart: Bubu 

1 comment:

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...singgah dari GA yang sama.. done follow u..

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html