Pemenang Contest: Blog Super Kawai by Bubu ✿

Assalamualaikum dan salam maghrib :-)
Tumblr_m30md9hgrm1qhw0tbo1_500_large
Seperti yang di janjikan, hari ni aku akan bagitao 3 pemenang utk Contest: Blog Super Kawai by Bubu ✿ Keputusan yang di buat adalah muktamad. Bukan menggunakan random.org, teka.org atau etc. Pemenang tersebut di pilih oleh aku sendiri berdasarkan syarat-syarat yg telah di tetapkan. Any problems? Jom wrestling dengan aku. Mwehehe :">

Tempat pertama :-
http://miss-af-story.blogspot.com/2012/06/contest-blog-superb-kawai-by-bubu.html
Kenapa aku pilih blog dia sebagai pemenang?
First, aku tertarik dengan dia punya header. Second, blog yg ringan. Third, dari segi pewarnaan. Dia pandai gabungkan kesemua warna- warna tu. For me, warna tu nampak cantik menarik tertarik kau memang debomm! Tapi kalau korang tak suka, nak buat macam manakan? Ni contest aku. So, aku pilih dia sebagai pemenang. Congrats!

Tempat kedua :-
http://esyahira.blogspot.com/2012/06/contest-blog-super-kawai-by-bubu.html
Kenapa aku pilih dia sebagai pemenang?
First, blog dia ringan. Second, aku pon tak tahu macam mana aku boleh pilih dia sebagai pemenang. Aku just tertarik, okay? Boleh di katakan macam Cinta Pandang Pertama lah jugak. Gittew :-P

Tempat ketiga :-
http://zafirahrostam.blogspot.com/2012/06/contest-blog-super-kawai-by-bubu.html
Kenapa aku pilih dia sebagai pemenang?
First, reason yg sama macam pemenang pertama tadi. Second, blog tak perlu ambil masa yg lama utk loading. Third, menarik minat utk pilih dia sebagai pemenang tempat ketiga. But, ada dua je yg slack. 1st, Cbox tak di edit. 2nd, masih menggunakan youtube player. It's okay. Fyra dah pon menangkan? Hewhew :"> Sorry sebab ada komen pasal blog Fyra -,-'

That's all. Kepada pemenang, congrats ! Kepada yg tak menang, harap bersabar. Mungkin ada lagi rezeki lain utk korang. Kbye, Assalamualaikum :-)

Attention to pemenang :-
Sila coment di entri ini, korang guna nombor Maxis/ Celcom/ Digi. Atau kalau nak lebih memudahkan kita berhubung, add facebook aku kat sidebar. Then, IM bagitao korang pemenang yg keberapa. Jangan lupa tao! ^^
Heart: Bubu 

4 comments:

Lina Kah said...

tahniah untuk pemenang :D

Mrs AF ♥ said...

Alhamdulilah :) Horeee horee!! Yeayyyyyy hihihi ^^v

Feera ♥ said...

arggghhhh! tk sgka!

Bubu said...

Sorry ada coment sikit pasal blog Fyra. Btw, guna celcom ke maxis?