Contest: Blog Paling Awesome

Assalamualaikum..

Hi gaiss. Actually, aku baru je lepas letak lagu kat dalam blog ni. Hha, amacam? Awesome tak lagu dia? Opcoss lah awesome kan? Pink- So What kot. Agak la. Tak kan tak awesome kan? :-P *intro yg xde kena mengena dengan tajuk* K foine -,-'

Malam ni tetiba rasa nak join contest from Apis and Iffah. Plus, kita join pon sebab syarat dia tidak memeningkan kepala. Kejap lagi kita bagitao syarat- syarat dia okay? First, nak menyimpang kejap tao? Wa memang berminat nak join mana- mana GA atau Contest. Seriously wa minat. But bila baca dia punya syarat- syarat.. Makaihhhh ! *terkejut mak jemah* Kena follow sampai berbelas- belas sponsor. Lepas tu like itu lah, ini lah. Kalau boleh, nak lebih lagi teww. *maaf kalau terasa* Seriously lah, kalau nak buat contest, please jangan buat syarat yang menggila tu. Kesian kat aiii kan? :">

Okay. Now, baru lah mula pasal contest tu. Hewhew :"> Let's see the banner first !
Nice? Awesome? Terpulang kepada korang nak puji atau tak. For me, it's awesome and simple.

Now, the rules for the contest :-
1- Warganegara Malaysia.
2- Harus ada blog.
3- Wajib follow blog APIS dan IFFAH
4- Tekan button like fb diaorang. *tak like pon takpe*
5- Buat satu entry yg bertajuk "Contest: Blog Paling Awesome"
6- Letakkan banner dan komen di ruangan entri blog diaorang.
7- Kalau hantar kat Cbox tidak akan di terima !
8- Contest bermula dari 1 June hingga ..... *akan diberitahu*
9- Contest automatik akan terbatal kalau penyertaan kurang dari 30.

See? Simple mimple, aite? Very tak memeningkan kepala. Pffsttt -,-' K now, jom tengok hadiah- hadiah dia pulak :-
Pertama: RM20 topup + Masuk dlm list favourite blog diaorang
Kedua: RM15 topup + Simple header
Ketiga: RM10 topup + Banner
5 x Saguhati: Cursor blog + Masuk dalam bloglist
2 x Top Referral: RM5 topup

Okay. Hadiah yg menarik. So, apa tunggu lagi? Jom join ramai- ramai contest diaorang. Tak susah pon kan? So easy ! And btw, saya tag kepada SEMUA YG MEMBACA entri ini. Done (Y) Kbye :-)
Heart: Bubu 

2 comments:

Hafiz Zulkafly said...

terima kasih sudi join :)
contest dah tutup .
so boleh check penyertaan dekat sini :
http://hafizzulkafly.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome-tutup-sudah.html

Bubu said...

Tak boleh bukak. Sebab invited for readers only? Err -,-'