Contest: Blog Super Kawai by Bubu ✿ Tamat

Assalamualaikum dan selamat malam semua :-)
See the tittle this night? Okay good. Maka, berakhirlah sudah Contest Blog Super Kawai by Bubu ✿. Alhamdulillah dan terima kasih kepada yg join. Hampir 100 orang dah join contest ni. Thanks again.

Actually, tadi baru je habis ber"blogwalking" kat blog yg dah join contest aku tu. Macam- macam rupa ada. Tak lupa jugak dengan lagu yg ada. Bermacam- macam! Nasib aku tak open sekali gus. Kalau tak, mati aku nak dengar semua lagu tu bercampur sekali -,-' Btw, sambil blogwalking, aku sempat coment sekali. Mana blog yg takde coment aku tu.. maknanya, korang punya coment tak boleh bukak atau only invited for readers atau etc. Jangan salahkan aku kalau tak coment kat blog korang tao :-)

Then, coment aku pasal blog- blog tu semua, *secara rawak je* ada blog yg menarik perhatian aku. Most of the blog yg dah join semuanya kawai- kawai belaka. Congrats ! Ada jugak entri yg awesome, tapi sayang.. blog tu tak menarik perhatian aku. So sorry ! And ada jugak yg memikat hati aku dari segi header dia. But, the most important thing yg paling aku titikberatkan ialah berat blog tu. Kalau blog tu lama gila loading, aku dah blacklist. Huhu *joking* A/pon, good luck to all contestant.

Ofcourse, aku dah pilih 3 orang pemenang. Tapi sabar dulu, aku akan update jugak before esok. Kepada yg tak menang, jangan bersedih okay? Biasa lah. Adat permainan, ada yg menang ada yg kalah. So, keputusan yg aku pilih tu adalah muktamad. Ada masalah? Face to face dengan aku. Hehe. Btw, kalau nak check link korang. Klik sini. That's all. Kbye, Assalamualaikum :-)
Heart: Bubu 

2 comments:

eintan nurfuzie said...

mmm... kira sebelum esok kiranya harini la yek..hahaha

Bubu said...

Ha'a. Mwehehe :">