Kenapa hadiah utk giveaway mesti gegurl je?

Assalamualaikum.

Dengan hati yg terbuka sambil membaca bismillah, gua membuka Cbox dengan niat utk berblogwalking. Almaklumlah, sudah sekian lama gua tak berblogwalking ke blog omey- omey korang kan? Tambahan, mana lah tahu kot- kot ada yg amik freebies kita dia mention kat Cbox je. Alahai, mengharap sangat ada orang yg sudi amik freebies aku yg tak berapa nak comel lote tu.

Alhamdulillah. Korang sendiri boleh bacakan? Nampaknya memang betul ada insan yg baik hati lagi maniss yg nak amik freebies cursor yg aku baru buat malam semalam. Bak kata abg bangla.. "Adik manissss" Terharu baiy. Terharu :') Terima kasih ya ain?

Tengok bawah sikit, ada org tag aku masuk contest. Eh? Ada jugak orang yg ingat dekat aku. Nak tag- tag bagai. Terima kasih la kusyi sebab tag kat kita. Maka niat gua nak berblogwalking kat blog korang tamat di sini. Lalu gua buka link tersebut. Dengan semangatnya gua scroll. Betul ke dia tag?

K betul. Good. Semangat ni nak join. Dah lama gua tak join mana- mana giveaway, contest segala kejadah semua tu. Scroll semula ke atas. Tengok hadiah.. Menarik ke tak. Kalau tak? Hemoh hemoh :3

Opocot, tepanjat boboi. Semua perempuan punya hadiah je? Acana gua nak join giveaway kalau hadiah dia semua utk gegurl je. Hmm, semangat gua dah turun ni. Malas la nak join. Maka dari situ, terciptalah entri ni. Kenapa hadiah utk giveaway mesti gegurl je? Kenapa? Tolong bagitao. Please?

Lu orang tao tak, setiap kali gua tengok mana- mana giveaway atau contest atau mana- mana la yg berkaitan, hadiah dia mesti utk gegurl. Shawl la, pashmina la, dress la, blouse la.. semua- semua tu la. Tapi hadiah utk laki takde pon? Meh sini gua recomend hadiah apa yg patut korang bagi. Ni meh sini, korang tulis la macam ni..

  • Hadiah pertama: RM100.00 boleh pilih mana- mana harga barang yg kurang dari RM100.00
  • Hadiah kedua: RM75.00 sama macam di atas.
  • Hadiah ketiga: RM50.00 sama macam di atas.


See? Senangkan? Kalau korang dah malas sangat, buat je hadiah macam gua selalu buat.. bagi je topup. Habis cerita maa. Gua pon malas nak pos- pos bagai ni. Dah la susah. K padahal taktao. So lepas ni, kalau ada sesiapa yg nak buat contest ke apa ke, gua mohon beribu juta kali mohon kat luorang, buat hadiah utk laki- laki sekali eh? Bior semangat sikit kaum adam ni nak join. Tao tao? Ingat pesan gua. K assalamualaikom.
Sincerely: Bubu 

6 comments:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Semua hadiah untuk gegurl je sebab gegurl2 yang anjurkn giveaway.. ^^

kusyi said...

kahkah.. janganlah taruk gambar. malu aiiii.. hahahaha..!

Aidiel Spiderwicks said...

melampau je nak bagi duit sampai RM100, hahaha. kalau topup tu ok jugak.

Bubu said...

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ- laa, dah tu kaum adam takleh la join? Brrp.

Bubu said...

kusyi- tak payah nak malu sangat aih :3

Bubu said...

Aidiel Spiderwicks- tu contoh. tak payah le nerd sangat nak ikot. Wakaka :D