Yunalis Zarai Penyanyi Terukir di Bintang Ada Awek Baru.

Assalamualaikum w.b.t.

Tengok tajuk tu gempak tak? Hahah. Tak boleh ke tulis "Yuna Ada Kekasih Baru" je? Harus pulak tulis lagu yg dia pernah nyanyi. Bhahaha. Biaq pi. Aku minat dia pasai tu aku tulis dia punya lagu yg menang AJL27 tahun ni. Dah lupa?

Well sekarang tengah cuti sem, jadi takdak apa sangat yg aku buat kat rumah ni. Bangun tidor je, kemas katil, lepas tu online, lepas online pi sidai baju, turun bawah kemas rumah, buang sampah cuci pinggan apa semua.. iolls dah jadi anak dara sunti tegar uolls. *buat muka* Pagi tadi masa online facebook, dalam satu group yg aku join ni ada tulis pasal Yuna ada awek baru. Panjat boboi. Sebelum ni aku tak la pulak dengar yg Yuna ada awek baru ke apa. Tuptup keluar berita sensasi macam ni. I memang minat Yuna so i pon mentelaah apa yg di tulis oleh blogger tersebut.

Mula2 aku tertarik dengan quote yg dia tulis; niat penulisan hanyalah utk berkongsi, bukan utk kontroversi. Begitu juga aku. Takde niat apa- apa. Cuma nak share pasal artis Malaysia yg aku minat. Tu jeh.

Buat pengetahuan semua, awek baru Yuna yg dah menjadi isu sensasi ni merupakan seorang model omputeh. Di sebabkan dia ni model, so i'm not into this, which is bidang model so aku tak berapa tahu menahu pasal semua ni. Tapi, omputeh kot. Kerlass kau Yuna. Bangga aku dapat abang ipar omputeh. Eh?

Ini sedikit biodata yg aku ambil daripada sumber.


Name:  Julian Schratter
Born: 1989 in San Mateo, California, USA
Education: Graduate of Aragon High School in San Mateo, California
Features: 6-foot-one, hazel eyes, brown hair
Career: Modeling since the age of 17, as well as working behind the camera as a photographer himself ~ a double threat.

Dalam blog sumber yg aku dah ambil tu ada bagi video dan beberapa gambar yg tak patut di lihat oleh budak bawah umur which means, kau belom cukup 18 tahun jangan duk gatai- gatai nak tengok kat blog Khalid tu naa?



Ini beberapa gambar yg aku curik lagi dari blog Khalid tu jugak. Muahaha. Sorry kalau amik macam tu je. Tapi saya dah coment tao tao? Maaf kalau awak tak bagi tapi saya dah amik jugak. Tak boleh nak buat apa lah. Sorry uolls.

Lepas je habis mentelaah blog dia, aku pon shutdown dan meneruskan aktiviti aku sebagai anak dara sunti tegar dalam rumah ni. Turun bawah kena pi buang sampah, cuci pinggan, sapu kejadah semua tu.. aku ni jenis yg kalau buat kerja kena dengar radio sekali. Jadi aku pon bukak la radio kegemaran aku setiap masa iaitu era.fm. Tup tup masa tu pulak DJ pompuan tu ada cakap *bukan dina yg lagi sorg aku taktao apa nama dia* pasal Yuna punya isu sensasi dengan awek omputeh dia tu, lepas tu DJ tu ada cakap lelaki tu ada muncul dalam music video Yuna I Wanna Go. Pahtu apa lagi, aku pon dok kalut lari naik atas cari lagi tu.


Ini lah music video yg DJ tu cakap. Tapi muka laki tu tak nampak sangat. Alah tak payah nampak pon takpa aku dah curik gambar tadi tu kan? Tatap la puaih puaih naa? Muehehe.

Kepada semua pompuan kat luar sana tu, korang mesti jealous sebab Yuna dapat awek omputeh kan? Bukan orang biasa pulak tu. Model lagi. Muka dah lah handsome kalah ex Yuna dulu. Eh?

A/pon kalau betul diaorang bercinta, harap Yuna boleh bimbing dia masuk Islam insyaAllah. Sama sama lah kita doakan kebahagiaan Yuna dengan awek baru dia ni. Bak kata Yuna, "Jodoh kita tak tahu. Saya pun single. Walaupun berlainan agama, bagi saya kita semua sama." Kepada Yuna, semoga sukses selalu. Terus berkarya dan mengharumkan nama Malaysia di mata dunia. I'm proud of you Yuna.

Itu sahaja entri kali ini. Blog you later assalamualaikum.

6 comments:

Nur Aqilah said...

mamat nie handsome lah. :)

cik amal said...

biar betul.. amal follow sini

Bubu said...

@Nur Aqilah- Tengok la adik ipar dia.. Eh?

Bubu said...

@cik amal- Saya sendiri taktahu. A/pon, doakan yg terbaik utk diaorang :)

Adam Faiz said...

Tahniah Yuna! ^_^

Bubu said...

@Adam Faiz- Doakan kebahagiaan diaorang! ^^