Freebies Cursor utk 22 Blogger Terpantas.

Assalamualaikum.
Closed.

Eh link blog aku masih tak bertukar? Ihiks >.< Aku di sini ingin memaklumkan bahawa aku akan menukar link blog ini secara officialnya pada 22 March nanti. Memandangkan tarikh tersebut jatuhnya tarikh lahir aku. Cukup dengan pengumuman ini sebagai intro.

Alhamdulillah. Dengan tiba- tibanya aku menjadi sangat baik hati ingin menghadiahkan freebies cursor kepada 22 orang blogger yg terpantas. Terpantas apa? Bila diaorang coment kat post aku ni nanti. Hanya 22 orang blogger terpantas je akan di pilih.

Kenapa tiba- tiba nak bagi frebies? Yeah aku tahu aku ni pemalas. Takkan la dengan tiba- tibanya aku nak bagi korang freebies tanpa sebab kan? Well, you know. Theres one reason why me suddenly bersikap mulia baik hati lagi suci ini. Eh not one. Actually two. First, followers. Terima kasih sebab korang dah follow blog aku. Like seriously. Aku berterima kasih sangat- sangat. Second, this is the reason.

Alhamdulillah. Dah mencapai 1000 like. Dah lama aku buat page ni. Dan dah lama jugak tak buat contest atau apa- apa. Oh. So apa kena mengena contest dgn like? Yelah, kalau kita buat contest.. kita boleh suruh org tu like itu ini kan? So that's why aku agak excited dan terharu bila like mencecah 1000. Sebabnya aku dah lama tak buat apa- apa contest. Err paham? K takpe abaikan.

Kenapa 22 orang blogger jeh? Tak boleh lebih lagi ke? Amboi, soalan cepumas uolls. Kan dah cakap tadi, aku ni pemalas. P to the E to the M to the A to the L to the A to the S. Pemalas. Aku jujur ni. Haha. Dan, tarikh birthday aku kan 22 haribulan. Sebab tu lah 22 orang jeh. Oh lagi satu, sukati i lah nak buat berapa pon uolls. Ini kan blog iolls. Ihiks.

Korang boleh pilih colour cursor di sini.
  
  
 

Font cursor boleh pilih di sini.
 

Jadi, kepada yg berminat sila coment di post ini seperti ini.
Colour cursor: 1@ 2@ 3@ 4@ 5@ 6@ 7@ 8@ 9
Font cursor: 1@ 2@ 3@ 4
Nama cursor: ohhellobuu (contoh)
Warna tulisan: No choice. Sorry.
Sebarang permintaan di sidebar atau di page tidak akan di layan. Kenapa? Sebab aku malas. Malas nak bukak itu ini. Cukup lah kalau korang coment di sini. Aku akan update freebies ni sebelum link blog di tukar. So dont worry be happy. Thats all. Jgn lupa coment laju- laju tao? K buboi. Assalamualaikum.
Sincerely: Bubu 

10 comments:

Siti Nur said...

assalam:)

colour cursor :1
Font cursor : 4
Nama cursor : snsitinur

tqvm sbb kasi freebies ni!

Choi•Minhoヅ™ said...

Colour cursor: 1
Font cursor: 2
Nama cursor: Minho

amy sahaje said...

Colour cursor:5
Font cursor: 2
Nama cursor: amyhail


terimakasih :)

Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Colour cursor:1
Font cursor: 4
Nama cursor: hafiz

awanputih said...

colour cursor:3
font cursor:3
nama cursor:awanputih

terima kasih.. hee~ ^_^

myaDOMO said...

colour cursor : 9
font cursor : 4
nama cursor : myadomo

thanks bagi freebies. :)

super d0uble F :) said...

Colour cursor: 2
Font cursor: 4
Nama cursor: fatiz ♥

tq ;)

eCha said...

Colour cursor: 8

Font cursor: 2

Nama cursor: echa

trimass.....

Yasmin said...

Colour cursor: 5
Font cursor: 2
Nama cursor: cinnamoroll

Ayin Elfatin said...

Colour cursor: Number 28@ 9
Font cursor: Number 4
Nama cursor: Ayin
Warna tulisan: -