Done. Freebies Cursor utk 22 Blogger Terpantas.

Assalamualaikum.

Seperti yg telah aku gembar gemburkan di entri ini. Aku akan beri cursor free kepada 22 orang blogger yg paling pantas coment. Dan di entri tersebut, aku juga telah menyatakan bahawa aku akan update cursor free tersebut sebelum aku menukar link blog ini kepada link blog yg baru. Maka seperti yg telah di janjikan..











Sila right click utk dapatkan URL cursor anda. Eh kenapa ada 10 cursor je? Dah 10 orang je coment. Aku buat je la 10. Terima kasih kpd yg dah coment dan terima kasih jugak kepada yg tak coment. Aku bukan rajin sangat nak buat. Miahaha :D

Buruk? K sorry. Aku ni tak pandai sangat nak buat freebies- freebies bagai ni. Tak pro gittew. Tu je la yg aku mampu. Kepada yg dah coment tu, jangan malu- malu, jangan segan- segan. Aku buat khas lagi berhormat utk korang. Walaupon tak cantik. Walaupon tak comel. Tapi yg penting aku ikhlas. Kan kan? Terima kasih sekali lagi.

Oh sebelum terlupa. Link blog ini akan aku tukar pada 22 March 2013. Tanggal birthday aku. Lagi 2 hari je. Ihiks! Tak sabar weyy nak sambut birthday. Nak dapat hadiah.. Hadiah? Ada ke orang nak bagi? Eherm, setakat 1- 2 tu ada lah. Haha. That's all for today. Jgn lupa follow link blog yg baru nanti. Blog you later. Assalamualaikum.
Sincerely: Bubu 

4 comments:

Choi•Minhoヅ™ said...

wahh, thanks tauu =)

Bubu said...

@Choi•Minhoヅ™- welcome :)

awanputih said...

hee~ thanks! comell..^_^

myaDOMO said...

ihiks ! thanks buu. :3