Simple Giveaway by FD

Assalamualaikum.

Dah lama gua tak join mana- mana segmen atau giveaway dan seangkatan dengannya. Alang- alang mencelup pekasam, biar sampai ke pangkal lengan. Dah ada orang tag gua, apa salahnya kalau gua join GA ni kan? Mana lah tahu kot- kot rezeki berpihak kpd gua. Amin :)

Thanks to riiri shin sbb tag kat saya. Tanpa banyak celoteh lagi, lets checkitdoud GA dari FD ni. First of all, ni banner utk GA dari FD.

Le' rules:
★ Wajib follow Blog, dan page FD untuk mengetahui perkembangan giveaway. Mana yg takde akaun twitter, abaikan.
★ Wajib  sponsor utama.
★ Wajib terjah SINI.

Le' steps:
★ Buat satu entri mengenai giveaway ini dan bertajuk "Simple Giveaway by FD".
★ Tempek banner dan linkkan ke entri GA tersebut.
★ Tag 2 orang blogger dan pastikan diaorang tahu. *Tak wajib*
★ Lastly, linkkan entri ke ruangan komen.

Hadiah? Boleh klik kat banner. Lastly, gua tag: Zafirah | Adam I | Natasha | Ivy Wong | Adam II

K done. Harap gua menang. Nak tahu? Gua tak pernah menang mana- mana contest. So FD, gua tengah merengek membodek manja manja ni. So bagi gua menang okay? Hehew. K assalamualaikum.
Sincerely: Bubu 

2 comments:

Dianaa said...

Terima kasih sebab sudi join Simple Giveaway dari FD
Ini senarai peserta. Sementara nak tunggu giveaway tamat, jom blogwalking ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/senarai-peserta-simple-giveaway.html

Btw, good luck ye ^^v

psstt, jgn bodek wa. bodek mr random.org sebab mr random tu yg buat keputusan ;p

Bubu said...

@Dianaa- lol. lu bodek la mr random.org tu. confirm dia cair punya ^^