Adatlah kalau dah jadi junior.

Assalamualaikum.

Dear junior,

Dah nama pon junior. Baru masuk kolej. Masih baru lagikan? Mesti lah ada minggu orentasi. Dah nama pon senior. Dah lama kat kolej ni. Mesti lah perangai mcm beruk bila nampak adik- adik junior kan? Tapi kalau dah namanya junior, buatlah mcm junior. Puih.



Ni lah junior zaman sekarang. Belajar tinggi- tinggi. Tapi tak guna jugak ilmu tu entah buang ke mana. Mulut tu jangan nak lancang sangat. Setuju?

Aku pon ada jugak tak puas hati..

Tapi tak perlu la nak post sampai mcm tu sekali. Betul? Oh junior. Lupa pulak.

Tadi baru je bukak wall facebook dia. Stalk ke? Ha'a gua stalk wall dia sebab gua tak puas hati. Eh kenapa delete apa yg kau post tu? Nasib aku sempat printscreen. Lepas tu ada pulak post; Happy dgn senior course aku. Happy pulak? Oh pelis. Lakalaka la kau ni junior. Lain kali kalau nak post tu fikir dulu eh? Nasib baik la kau course X-Ray. Assalamualaikum.
Sincerely: Your senior

2 comments:

Budak Ewan said...

cakap tak serupa bikin -.-"

Bubu said...

@Budak Ewan- Siapa yg cakap tak serupa bikin? -,-'