Segmen: Bloglist Ramadhan by Adam Zailani

Assalamualaikum semua.

Malam ni aku nak sharekan segmen from Adam Zailani. Korang sendiri boleh tengok tajuk tu sendirikan? Takpe. Di sebabkan gua baik hati, meh sini gua taipkan balik utk korang.
Segmen: Bloglist Ramadhan by Adam Zailani
Nampak? Kalau tak nampak tu tak tahulah. Aku dah besarkan font tu. Siap bold lagi. Gigih aku kan? Muahaha :-D Okay. Utk segmen ni, aku tak nak join.. tapi aku nak share dekat korang seperti yg gua dah cakap kat atas tu tadikan? Eh, kenapa tak nak join? Dah alang- alang, join ajelah kan? Yeah, betul tu. But before apa- apa, let's check it doud the banner first.
Simple? Nice? Ofcourse. So, apa tunggu lagi? Cepat ajak member- member korang join segmen ni. Tarikh bagi segmen ni, masih tak dapat di kenal pasti. But buat apa tunggu tarikh tutupkan? Join aje. Rugi kalau korang tak join. Why? Nak tahu apa yg specialnya pasal segmen ni? Okay lemmeh tell you. Korang boleh dapat topup dengan menjoin segmen. Isn't great? Dengan hanya menjoin segmen, korang boleh dapatkan topup. Just simple as that (Y) Wanna know more? Klik the banner for the info.

Okay. Kenapa aku tak join je segmen ni? Mesti korang fikir macam tu.. kan kan? Okay. The reason why aku tak join segmen ni ialah, aku merupakan orang yg menyeponsor utk 4 unit topup bagi segmen ni. *kejadah ayat menyeponsor tu?* Okay abaikan. Haa, that's the reason why aku tak join segmen ni. And, that's why jugaklah aku mempromot segmen beliau. Maka, apa tunggu lagi? Join ramai- ramai tau. Muah :-* Thanks for those who helping him. Sekian, wassalam.
Heart: Bubu 

2 comments: