My Twittah

Assalamualaikum.
Tumblr_m59dy5kymc1ry0shfo1_500_large
Aku percaya ramai manusia- manusia kat luar sana tu dah ada account twitter. Me? I don't have this account before but till yesterday, I already have it. My own account. See this ^^
W/pon ada yg suruh buat account ni..
*siap wish bagai. Mengada betol Fyra ni* hehe :-)
At first, tak teringin langsung nak buat. Sebab for me, twitter tu macam tak best. Lagipon dah banyak sangat aku ada website sendiri. Eh? Perasan kejap. Haha. No lah. I mean macam acc facebook, blog and acc for  blogskin. Ada tiga tuuu! Haa, teruja tak? Tahu dah korang terju kan? Pffsttt -,-' That's why aku takde rasa excited pon nak buat account twitter ni.

One more thing, aku tak paham sangat la pasal twitter ni. Dulu aku pernah ada account ni, guna email yg lama la. Di sebabkan aku memandai- mandai sangat buat account tu sensorang, last- last aku tak paham apa yg aku kena buat. Apa itu Tweet? Apa itu Re-Tweet? Macam mana nak post? Nak reply? Boleh like macam facebook ke? Err -,-' Noob nya aku. Erghhh, rasa annoying sangat! >.<"

But yesterday, Liyana dgn Sepeng punya pasal la aku kena buat account ni. Mula- mula macam... Err, nak buat ke taknak? Nak ke taknak? Nak ke taknak? Taknak ke nak? Nak nak nak! Eh taknak taknak taknak! Okay foine, aku sewel -,-' Setelah di paksa *gittew* aku pon buat la. sebab kesian kat dorang actually. Eh! Haha :-D

Setelah di buat, di edit.. Maka terjadilah account seperti ini:-
Omey kan? Macam background blog aku jeh. Hehe. Nampak comel je twittah aku ni. Eh, dah macam cheetah pulak. Hewhew :"> A/pon, aku masih tak paham sangat pasal twitter ni. Re-Tweet tu apa weyy? Ce bagitao aku. Sumpah aku taktao. Eh, jangan lupa follow twitter aku tao?
https://twitter.com/bubu_lalola
Sincerely: Bubu 

1 comment:

Cik Puan Izan✿ said...

salam kenal..sis follow blog ni yer ;)