Ada apa dengan Yahoo?

Assalamualaikum.

Salam maghrib. Dah solat belom? Kalau dah alhamdulillah. Jangan lupa berdoa utk umat Islam yg berada di Gaza :') K quick update utk hari ni. Sekadar nak berkongsikan apa yg aku tahu. Mungkin ada yg dah tahu, dan mungkin ada yg belum tahu. Noob macam aku jugak kan? K kite noob. Seppsikit *Pappp!*

Ada apa dengan Cinta? Eh cinta pulak. Tu lagu. Ada apa dengan Yahoo? K sebelum aku mulakan entri, tengok gambar kat bawah ni. Aku nak korang tengok kat bahagian yg aku kotakkan tu. Bahagian yg aku kotakkan tu tao?

Done? So tunggu apa lagi? Pergi ke Yahoo.com. Kemudian klik pada kotak yg aku dah kotakkan tu. Err, apa ayat keling aku ni? Blerghh ~,~

Apa yg korang nampak? Apa yg korang dengar? Eh, dengar ke nampak? Nampak sangat korang tak buat lagi apa yg aku suruhkan? Pergi cuba dulu. Lepas tu coment kat sini apa yg special sangat dengan Yahoo ni. Hewhew :3 So, ada apa dengan yahoo? Try it first babeh. Kbye, assalamualaikommm.
P/s: Ingatan kepada semua, jgn lupa berdoa kepada umat Islam di Gaza :')
Sincerely: Bubu 

10 comments:

Amira Zainal said...

dia menjerit YAHOO !! haha

myaDOMO said...

tak boleh tekan pon ?? -.-"

Bubu said...

Amira Zainal- Woot woot XD

Bubu said...

myaDOMO- Boleh lah. Tekan betul- betul :P

Ivy Wong said...

hahah dia nyanyi YAHOOOOOOOO~ HAHAHHA

Bubu said...

Hehheh :D

myaDOMO said...

@bubu , haha. a'ah lah. baru perasan. :D

Bubu said...

myaDOMO- Hha, tahu pon :D

Muhd Ashraf Muizz said...

haha ... amboiii .. macam mana boleh tau ni ... x pernah tau pun ;) .. yahooooooooo ...

Bubu said...

Muhd Ashraf Muizz- Hehe. Tahu mcm tu je :P