Do I still lovin' you? Hmm.

Assalamualaikum.
Maaf. Hanya itu yg boleh saya ucapkan. Tiada lagi kata- kata yg mampu utk saya men'defense'kan diri ini. Ya, saya tahu saya salah. Saya confused. Saya sendiri tak tahu kenapa saya boleh jadi macam ni. Hati awak sakit. Saya tahu tu. Tapi entah lah. Saya tak tahu macam mana nak cakap. Adakah saya masih sayangkan awak? Jawapan saya ya.

Saya masih sayangkan awak. Cuma rasa cinta tu belum ada lagi. Dari dulu lagi saya dah cakap, saya takut saya akan sakitkan hati awak. Saya takut saya akan kecewakan awak. Sekarang apa dah jadi? Hati awak sakit. Saya takut saya akan seksa hati dan perasaan awak dengan lebih teruk lagi. Kalau boleh saya memang tak nak perkara tu berlaku. Sumpah. Kalau boleh saya nak putarkan balik masa ni.

Again, saya mintak maaf sebab akhir- akhir ni perangai saya agak confusing. Even saya sendiri pon confused dengan diri saya. But truly, jujur saya takde orang lain. Tak pernah terlintas untuk mencari yg lain. Hanya ada awak dalam diri ni. Tiada dua mahupun tiga. Hanya awak. Saya rasa saya perlukan ruang dan masa utk bersendirian. Macam yg awak cakap tadi.. "Tapi utk apa?" Entah. Entah. Tolong jgn tanya. Saya tak tahu. Saya cuma mahu berseorangan. Maaf.

Awak, saya harap awak maafkan saya. Harap awak faham. InsyaAllah satu masa nanti, rasa cinta itu akan hadir. Dan pada masa tu, setiap hari, setiap jam dan setiap saat kita akan selalu mesej. Kita akan selalu bergayut. Sampai awak bosan dengan saya. InsyaAllah awak. Saya sangat berharap masa itu akan tiba. Saya dah tak sanggup sakitkan hati awak lagi. Hmm.

Do I still lovin' you? Yes, I do. Please wait dear KHH :"<
Heart: Bubu 

No comments: