Lucky draw contest by Izzul

Assalamualaikum,


Hell-oh people(s). Petang ni teringin nak join contest from Izzul. Aku dah lama tak join mana-mana contest sebab tu petang ni gedik sikit nak join contest dari dia. This is the banner for the contest. Click sini untuk join contest :-)
Thanks kepada yang dah join.


Lastly, saya tag kat:
Adam Tasha Zafirah Intan Ivy Wong

P/s: Saya tag diaorang kat facebook. Sorry tak letak link blog diaorang.
Kbai, Assalamualaikum.
Heart: Bubu 

2 comments:

babybabap said...

datang dari tempat yang sama dan mempunyai hajat yang sama :)

NAK MENANG LOMO AQUAPIC !!

AmirahSyafiqah ♥ said...

Join dari contest yang sama :) Jom singgah sini pulak :

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/04/lucky-draw-contest-by-izzul.html