Tanda dia betul-II mencintai kita :')

Annyeonghaseyo
Hi dan Assalamualaikum ;) Beberapa hari lepas, aku catwalking kat blog orang lain. Memandangkan dah belambak kat shoutbox tu link-II korang, aku pon catwalking la. Nanti orang cakap aku sombong//kekwat pulak kan ? Aku betul-II sombong ke ? No I'm not. Don't judge the book by it's cover, LOSER ! Nak tahu perangai aku, jumpa dulu baru judge, okay ? Fullstop ! Macam mana nak tahu if someone tu betul-II suka kat kita ? Jom tengok ni, ada beberapa cara utk korang tahu ;) //Aku tak tahu ni betul-II atau sekadar pendapat blogger tu. Nanti tak pasal-II korang perasan ada yg suka kat korang kan ? Puiiii.. -.-"

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencintai korang tidak pernah dan tidak dapat nak mamberi alasan sebab apa dia mencintai korang. Yang pasti, dia tahu bahawa korang adalah satu-II nya di hati dan di matanya.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifW/pon korang dah mempunyai kekasih sekalipun, dia tak peduli ! Yang penting baginya, korang bahagia di samping orang yang tersayang dan sentiasa menganggap korang sebagai impian dia.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencintai korang selalu menerima korang apa adanya. Di hati dan di mata dia.. korang tetap yang tercantik w/pon kadang-II korang rasa yang berat badan korang makin bertambah. -.-"

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencitai korang selalu ingin mengetahui tentang apa saja yang korang buat pada hari tu. Dia nak tahu apa yang korang buat, dia nak tahu aktiviti korang, dia nak tahu korang makan apa, sihat atau tak.. dan seangkatan dengannya.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencintai korang sentiasa akan mengirim..
  • selamat pagi
  • take care
  • good night
  • sleep tight dan lain-II..
w/pon korang tak pernah nak balas mesej dia, dia tetap jugak akan hantar mesej-II sebegitu. Ini cara dia menunjukkan rasa cinta kat korang, menunjukkan dengan cara yang berbeza, bukan i love you atau aku cinta padamu.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifJika korang merayakan tahun baru dan telah mengadakan rumah terbuka.. korang tak pernah nak jemput dia pun. But still, dia akan telefon korang untuk mengucapkan selamat atau mengirim SMS kat korang.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencintai korang, dia akan ingat setiap memori yang pernah di lalui bersama-II dengan korang. W/pon korang mungkin telah melupakan perkara tersebut, dia tetap akan ingat sebab baginya memori tersebut adalah memori yang terindah saat-II bersama dengan korang.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencintai korang, dia juga akan ingat setiap apa jua yang korang ucapkan kat dia. W/pon korang lupa apa yang korang pernah ucap kat dia, dia still akan ingat sebab setiap kata-II korang, dia akan semat kata-II korang di hatinya.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifOrang yang mencintai korang, dia akan belajar untuk memahami dan menyukai minat korang. Contohnya, diaorang akan belajar macam mana nak suka lagu kegemaran korang. Dan sampai satu tahap, dia akan meminjam CD lagu kegemaran korang untuk mengetahui apa minat korang. W/pon agak sukar bagi dia pada mulanya, but diaorang akan belajar untuk menyukai apa yang korang suka.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifKalau kali terakhir dia melawat korang time tu korang sakit, dia akan sentiasa mengirim SMS atau call korang untuk bertanyakan khabar korang pada hari tu. Mungkin korang agak rimas dengan pertanyaan diaorang, but itu lah cara dia menunjukkan rasa cinta dia kat korang.

That's all untuk malam ni. Aku jiwang ? Yeahh, aku memey jiwang. Kau ada masalah ke kalau aku jiwang sekalipon ? Eleyy, macam lha kau tu tak pernah jiwang kan ? Padahal, kau ber mama-II, ber papa-II kat luar sana tu kan ? Bolehhhhhhh bla lha weyy ! //asal aku nak emo tiba-II ni ? Haha. Okay lha, esok nak start study. InsyaAllah. Pray for me untuk focus kat sudy, okay ? Love you guyss ;)

K baii, kamsahamnida

QUOTE FOR TODAY :
Float like a butterfly, sting like a bee


4 comments:

catwomancatwalk said...

hohoho=)
begitu rupenye ceritanya....
urmm...catwalking yea??
haaa....nie catwomanCATWALK nak lalu...
hehehe=)

anaqasehita said...

oooooo.. macam tu ek .. :)

I'm BUBU said...

Entah. Aku pong tak tahu. Haha -.-"

I'm BUBU said...

Catwoman : Nice name you have,
Macam-II. Haishhh~ -.-"