Like box fan page

Assalamualaikum.

K tutor ni di request oleh Ed Faris. Jom mula.
"Dia siap request sampai dua kali, okay !?"
1- Kalau korang masih takde fan page kat facebook..
2- Tapi, kalau korang dah ada fan page sendiri kat facebook..
P/s: Follow je step by step ni, okay ?





3- Last sekali, save.
Sincerely: Bubu 

10 comments:

Ed Faris said...

sory ea...lpas request baru tau nk wat cmne...

Saya Bubu said...

Ouh yeke ? Takpe-II. Elok jugak awak tanya, sebab bertambah tutorial saya ni. Thanks kat awak :)

Syah Zahari said...

okay :)

Saya Bubu said...

Okay je ? Belanje takde ? Haha :P

AreIeySyah said...

Thnks :)

I'm BUBU said...

Welcomess ;)

▲DoubleS▲ said...

macam paham takpaham je ni . nak kena pilih yang mana satu bilik dah klik kat create a page tu ye? * garu kepala -.-''

Bubu said...

Maybe sebab facebook sekarang dah tukar kot. sebab tu lain sikit.

mardhiyah shaifuddin said...

thanz 4 this tuto... heheh...

Bubu said...

Faham ke sebab facebook dah bertukar? A/pon, welcome :3