Hilangkan navigation bar

Assalamualaikum.

Selamat malam semuorang. Malam ni, aku nak share macam mana nak hilangkan navigation bar. Sebelum gua mulakan tutor ni, korang tahu tak navigation bar tu yang mana? K korang nampak tak kat atas header korang macam ada benda yang semak tu kan? Buat- buat paham la eh? Tu lah dia navigation bar.

1- Dashboard > design > edit HTML
WARNING ! TAK PERLU TICK EXPAND WIDGET !
2- Copy code di bawah ini :

#navbar-iframe {
display: none !important;
}

3. Paste code tadi di sini :

-----------------------------------------------
Blogger Template Style
Name:     Travel
Designer: Sookhee Lee
URL:      www.plyfly.net
----------------------------------------------- */

#navbar-iframe {
display: none !important;
}

/* Variable definitions
   ====================
3- Preview. Save.
Sincerely: Bubu 

12 comments:

hidayahzabidi said...

tq!

mr domo said...

miss Hidayah : welcome ^^

nur @f!f@h...:)XD said...

tq...=D

mr domo said...

welcome afifah :3

Ouhh Sarah said...

amik eh. Tq :)

mr domo said...

okay sarah :3 ur welcome ^^

Sarah Syarmin said...

mr.domo. dah amik, cumer, still ade kat situ. serupa tak letak tutor nih. == camne?

mr domo said...

sarah : urm, cane eh nak cakap ? Awak dah copy di tempat yg betul ke ?

dimikun said...

awk. kita blogger baru. dah try wat. jd la. tq awk. :D

Saya Bubu said...

Dimikun : Huhu. Welcome ^^

pwinCeSs NatAshA said...

hehe ,tenxx :)

Saya Bubu said...

Okay natasha :) ur welcome ^^