Centerkan post title

Assalamualaikum.

Macam mana nak centerkan post tittle? Okay. Follow step ini.

1- Dashboard > Design > Edit Html
WARNING ! TAK PERLU TICK EXPAND WIDGET !
2- Tekan CTRL + F dan cari code ini :

 h3.post-title {

atau

 h4 {

3- Copy code di bawah ini :

text-align:center;

4- Dah copy ? Paste kat bawah code yang korang mula-mula cari tadi.
5- Preview. Then save.
Sincerely: Bubu 

4 comments:

ola i'm oggy said...

kalau guna template denim mcm mna sebab saya buat tapi tk jdi

mr domo said...

Template denim ? Tak tao la plak, tapi kalau guna template washed denim.. ini code post tittle : .post-title { Lepas tu, paste code ni : text-align:center; kat bawah code tadi tu, okayy ?

Adwyh Jalil said...

Tk dapat pun , Awww

Anonymous said...

Это ты в жизнь вляпался
!!!